نمایندگان گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان فرماندار و مدیران شهرستان آق قلا از روستای صحنه برای بررسی مشکلات و درخواستهای اهالی این روستا بازدید کردند.
آقای سوقی، دهیار روستای صحنه با بیان اینکه بنیاد در سنوات گذشته اقدامات بسیار خوبی در این روستا انجام داده و طرح هادی در بیشتر معابر روستا اجرا شده است، بازنگری طرح هادی و آسفالت تعداد دیگری از معابر روستا را به عنوان مطالبه مهم از بنیاد مطرح کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان نیز با بیان اینکه توجه بنیاد به روستاهای پرجمعیت، حاشیه شهرها و دارای پتانسیلی مثل صحنه خاصتر است، اظهارداشت: بنیاد تا کنون ۱۲۰۰ متر جابجایی شبکه برق، ۲۲۰۰ متر جدول کشی و بالغ بر ۳۰ هزار متر مربع زیرسازی و آسفالت با اعتباری حدود ۲ میلیارد تومان در این روستا اجرا کرده است.
مهندس حسینی تأکید کرد: بنیادمسکن گلستان آمادگی دارد با مشارکت دهیاری و مردم طرح های دیگری علاوه بر اجرای طرح هادی از جمله طرح مسکن جوانان را در این روستای بزرگ اجرا کند.
© تمامی حقوق مادی و معنوی این پرتال متعلق به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان می باشد.